Ophalen, bezorgen of verzenden

VERZENDEN

Accessoires en kleinere meubels kunnen over het algemeen heel goed verzonden worden via de post.
Hieronder zie je de kosten voor het verzenden van brievenbuspost en kleinere pakketten. Dit is afhankelijk van het gewicht en de afmetingen.

Als je iets koopt dat je graag via de post verzonden wil hebben pak ik het product zorgvuldig in om beschadiging te voorkomen. Toch kan het wel eens voorkomen dat er iets tijdens de verzending beschadigd raakt. Het verzenden is op risico van de koper.

Brievenbuspost. Pakketjes die door de brievenbus passen versturen gaan via de post. Dit kost  €3,50

Pakketpost tot 10 kg. Pakketjes tussen 0 en 10 kilo die niet door de brievenbus passen, worden verstuurd als pakket. Dit kost €9,00.

Pakketpost  10 – 30 kg. Pakketjes tussen 10 en 30 kilo die niet door de brievenbus passen, worden verstuurd als pakket. Dit kost €15,00.

OPHALEN

Sommige meubels kunnen niet worden verzonden met de post. Bij deze artikelen staat vermeld dat het gaat om een artikel dat moet worden opgehaald. Als je een meubel op het oog hebt dat moet worden opgehaald, neem dan even contact met mij op voor het maken van een afspraak om vrijblijvend te komen kijken of direct op te halen!
Afspraken kunnen elke werkdag en in het weekend gemaakt worden.

BEZORGEN

Heb je een groot meubel op het oog en je bent niet in de gelegenheid om het zelf op te komen halen?
In dit geval kan je contact opnemen met een bezorgservice die dit kunnen verzorgen. Hieronder vind je een tweetal vervoersbedrijven. Uiteraard zijn er nog veel meer te vinden.
– Brenger 
Pick This Up

[hr]