Op maat

EEN MEUBEL OP MAAT LATEN OPKNAPPEN?

Leuk! Heb je iets in huis staan wat niet meer in je smaak is, maar je zeker niet weg wilt doen? Misschien is die kast in een andere kleur weer ineens helemaal gaaf en past hij weer goed bij je inrichting.
Of kan het bovenblad van je eettafel wel een opknapbeurt gebruiken maar heb je geen zin om je handen vies te maken?

Ik doe het graag!


HOE PAKKEN WE HET AAN?

Uiteraard is het belangrijkste om goed te weten wat jouw idee is bij het meubelstuk. Daarom bespreken we van tevoren goed wat je wensen zijn wat betreft kleur en afwerking zodat het helemaal naar jouw smaak is & weer passend in je huis! Ook kleine reparaties kan ik vaak doen.


WAAR PAKKEN WE HET AAN?

Spullen van Zolder heeft momenteel een werkplaats in Ommeren in de Betuwe. Hier beschik ik over alle materialen die nodig zijn om het meubel op te knappen. Je kunt je meubel brengen en ophalen of ik kom het halen en weer bezorgen. Binnen een straal van 10 km wordt het meubel gratis opgehaald, en erna weer terug gebracht. Buiten de 10 km worden in overleg reiskosten in rekening gebracht.

Als het meubel echt niet verplaatst kan worden kunnen we in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn om het op locatie op te knappen. Denk bijvoorbeeld aan vaste kasten in een horecabedrijf of loodzware dressoirs met marmeren bladen die op de 3de etage staan.


WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voer het opknappen van je meubel worden op maat berekend.
Voor het opknappen van een eenvoudige tafeltje is natuurlijk minder tijd en materiaal nodig, dan voor het opknappen van een grote buffetkast die gehuld gaat in vele lagen beits.
Het is handig als je mij een foto stuurt van het meubel dat je wilt laten opknappen zodat ik kan zien wat er nodig is en een reële prijs kan berekenen.


INTERESSE?

Heb je interesse om je meubelstuk weer nieuw leven in te blazen? Laat me even weten wat je zou willen laten opknappen en stuur mij een bericht via het contactformulier .


[hcolumns]

[/hcolumns]