Lange zoektochten op marktplaats…
Oneindig lang struinen in de kringloop…
Op zoek naar dat éne toffe item!

Voor mij is dat DE kunst voor het creëren van een baby-, of kinderkamer die goed bij jou en de rest van je huis past en bovenal persoonlijk is.

Laat dat struinen nou net mijn hobby zijn! Ik heb alle vondsten hier verzameld voor jou. Opgeknapt, of zo mooi als ze al waren!

Je vindt hier kindermeubels zoals kasten, schoolbankjes, commodes en wandkastjes. Maar ook accessoires zoals houten speelgoed, muziekdoosjes en gehaakte kleden. 

Ik vind dat er zoveel mooie spullen bestaat die een 2de leven verdienen. ik zoek ze en knap ze op. Daarnaast vind ik het heerlijk om nieuwe dingen te creëren. Daarom vind je hier ook accessoires voor in de kinderkamer die ik zelf het ontworpen en gemaakt.

‘Struin’ lekker door de winkel e mocht je ergens vragen over hebben dan kan je mij altijd even een bericht sturen. 

Veel plezier!

-- Meubels uit de loods --

Niet gevonden wat je zoekt?

Kijk dan eens bij de meubels in ‘de loods’.
Hier vind je alle (kinder)meubels die nog opgeknapt moeten worden wie weet zit daar precies bij waar je naar op zoek bent én kan je ook nog eens zelf een kleur uitkiezen!

-- accessoires --

Het is zover,  je kan de kinderkamer gaan inrichten! 

De muren zijn geverfd, de gordijnen hangen, de commode is geregeld maar nu kan het nog wel wat aankleding gebruiken om het gezellig en nog persoonlijker te maken. 

Op mijn site vind je accessoires om de boel een beetje af te maken. Zoals muziekdoosjes, kleden, wandrekjes & houten speelgoed.

Inspiratie!

[instagram-feed]