Welkom bij Spullen van Zolder

Lange zoektochten op marktplaats, oneindig lang struinen in de kringloopwinkel op zoek naar die originele kindermeubels en accessoires… voor mij is dat de kunst voor het creëren van een baby-, of kinderkamer die goed bij jou en de rest van je huis past.
Laat dat nou net mijn hobby zijn!
Ik heb alle vondsten hier verzameld. 
Opgeknapt of zo mooi als ze al waren!

Je vindt hier kindermeubels, zoals kasten, commodes en wandkastjes. Maar ook accessoires die leuk zijn in de kinderkamer, zoals houten speelgoed, muziekdoosjes, kleden en mooie dingen om op te hangen. 

Ik vind dat er zoveel mooie spullen bestaan die een 2e leven verdienen. Ik zoek ze en knap ze op! Daarnaast kan ik het niet laten om nieuwe dingen te creëren. Daarom vind je hier ook accessoires voor in de kinderkamer die ik zelf heb ontworpen en gemaakt. 

Hoi! Ik ben Lieke & de trotse eigenaresse van Spullen van Zolder

-- Meubels uit de loods --

Zit er in de winkel op het moment niks voor je tussen?

Kijk dan eens bij de meubels in ‘de loods’.
Hier vind je alle (kinder)meubels die nog opgeknapt moeten worden wie weet zit daar precies bij waar je naar op zoek bent én kan je ook nog eens zelf een kleur uitkiezen!