Koffie & Meubels… Caravan update

Inmiddels zijn er al heel wat berichten langsgekomen over een oude caravan maar wat gaan we er nu eigenlijk mee doen??

 

Zoals jullie misschien weten zijn Frank (Vilter coffee) & ik al een tijdje bezig met het zogenaamde ‘caravan-project’. Het is stiekem echt wel een project geworden want het heeft meer voeten in de aarde dan we in eerste instantie gedacht hadden. Maar daardoor maakt het uiteindelijke resultaat ons natuurlijk alleen maar blijer en trotser!

 

Wat gaan we doen?
Het idee is om deze caravan helemaal open te maken zodat het een rijdende etalage wordt. De binnenkant ga ik aankleden met meubeltjes en woonaccessoires. Voor de caravan komt een mobiele houten koffiebar, waar je de lekkerste espresso, cappuccino & americano’s kan proeven. Ook maken we een barretje aan de zijkant en lekkere plekjes om te zitten.
Het komende seizoen gaan we verschillende markten & festivals langs met onze gloednieuwe caravan met koffie en meubels. Je kan mijn site en Facebook in de gaten houden voor het laatste nieuws & plekken waar we staan.

 

En wat is de stand?
Ja… er moet zeker nog veel gebeuren maar er is ook al heel erg veel gedaan. Zo hebben we de zijkant helemaal opengemaakt. Dit was een spannende dag, je weet natuurlijk totaal niet of het echt wel kan en wat je tegen komt. De zijkant is dus nu helemaal open en kan worden opengeklapt als een soort luifel.
Verder hebben een frame om de luifel gemaakt, een plafond gemaakt, de banden vervangen, de rem gemaakt, een plan voor de muren en wanden gemaakt, de binnenkant geverfd, de vloer gelegd & nog 100 andere kleine en grote dingen die nodig zijn, maar je niet zo snel resultaat van ziet.
Het belangrijkste wat nu nog moet gebeuren is de verlichting! Als deze niet werkt, wordt het toch wat lastig allemaal… Dus dat is stap 1. Stap 2 is het leukste! De afwerking, het verven van de buitenkant en het mooi maken van de binnenkant.
De komende weken gaan we er druk mee aan de slag want de lente is begonnen en de markten en festivals komen eraan! Superleuk!

 

 

Ik hou jullie op de hoogte!

 

 

 

 

2 gedachten over “Koffie & Meubels… Caravan update”

  1. I’d like to tһank you for the efforts you have put in writing this
    site. I really hߋpe to sеe the same hiցh-grade content by you later on as well.
    In faⅽt, your creative writіng abilities has inspired
    me to get my very own website now 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *